Михаела Филева получи първата си двойна корица

Поп звездата Михаела Филева е звездата от двете специални корици на юбилейния брой на списание JOY

8 години и цели 100 броя по-късно изданието е фаворит на модерните и динамични дами в България, които следят тенденциите, изразяват себе си чрез модата и умеят да намират удоволствието от живота. А Михаела въплъщава в себе си именно тези качества, които притежава JOY момичето – тя е успешна, лъчезарна и уверена в себе си. 
Последвайте JOY във Фейсбук и в Instagram
Списанието за пръв път излиза с две корици, като и от двете грее Михаела. Пред JOY тя споделя кои са били трудните моменти, направили я боец, говори откровено за своите възгледи по въпроса дали мъжете и жените могат да бъдат равни, а и кои са трите дами, които я вдъхновяват на този етап в живота ѝ. 

Освен Михаела, JOY ни среща с още 7 известни и успешни българки, сред които Мария Илиева, Рут Колева и Жана Бергендорф. Темата на специалния проект е женското щастие. Как извървяваме пътя към него, как градим своето самочувствие, как минаваме през тежките моменти и колко важен е професионалният успех за щастието ни? На всички тези въпроси отговарят някои от най-големите български звезди днес, а техните откровения читателките ще открият в броя.

Изненадите в него включват още интервю с Джейми Дорнан, чието име в последните дни е просто навсякъде, заради блокбъстъра “50 нюанса сиво”.

Специално празнично настроение е завладяло и модната сесия в броя.

В нея красивата Йоанна пръска сексапил и увереност в компанията на петима свои колеги. Темата на проекта, разбира се, е тази за жената, която владее изкуството на флирта, умее да се забавлява, но най-вече никога не пренебрегва себе си.