Михаела Филева и Графа най-накрая с дует

Двама от най-обичаните изпълнители на българската поп сцена най-накрая зарадваха своите почитатели с общо парче – Графа и Михаела Филева представиха песента “На ръба на лудостта”, която още от сега дава заявки да се превърне в хита на годината. 

Сингълът и видеото бяха представени официално едновременно онлайн, в ефир и на живо пред феновете на топ звездите на “Монте Мюзик” в голям столичен търговски център. Това е първият проект, в който Графа и Михаела Филева си партнират равностойно като дует, след колаборацията им в „А дано, ама надали“, където участва и VenZy.

Феновете и на двамата отдавна се надяват на дуетно парче и ето че то е вече факт. Демото на песента е написано още преди две години от Графа, но реализацията се случва сега, тъй като изпълнителят и продуцент намира перфектната дуетна половинка в лицето на Михаела. Още с участието в музикалното риалити X Factor красавицата от Велико Търново си спечелва любовта на хиляди фенове, а след това печели редица награди за дебют, включително и приза Жена на годината в категория музика на списание Grazia. 
По време на представянето на “На ръба на лудостта” Графа и Михаела споделиха, че работата по проекта е била огромно удоволствие и за двамата и обявиха, че ще направят кратко клубно турне, в което ще представят песента на живо. 
Михаела от своя страна раздаде стотици автографи и изпълни вълшебен акустичен концерт специално за посетилите събитието, който беше препратка към първия ѝ самостоятелен концерт на 28-ми май, когато певицата ще представи дебютния си албум в Sofia Live Club.