Месечният хороскоп за май 2016

Време е да научим какво са приготвили звездите за всяка зодия през месец май.

Овен
От 9 май за вас започва един прекрасен 5-месечен период, изпълнен с нови възможности. Можете да започнете нова работа, да се посветите на по-здравословен начин на живот и като цяло да изградите нов авторитет. Пълнолунието на 21 май не е време за пътувания, преговори и разрешаване на важни въпроси – по-добре отложете всичко, свързано с организация.

Телец
През целия месец май и през първата седмица на юни за вас ще има риск от усложнения, затова избягвайте да кроите сложни планове за бъдещето и се постарайте да бъдете гъвкави. Периодът е важен за финансовите ви дела. Отделете повече от енергията си на работата си. Ще ви е от полза, ако потърсите консултация от професионалист по въпроси, свързани с кариерата, банкирането и дома ви.

Близнаци
Особено чувствителни сте към невидимото. Интуицията ви е силна – послушайте вътрешния си глас във важна за вас ситуация. През втората половина на месеца ще сте изцяло фокусирани върху самите себе си. Възползвайте се, за да подобрите репутацията си и да положите специални грижи за външния си вид.

Рак
Плановете ви търпят постоянни промени и сякаш нищо не се случва точно така и точно тогава, както сте го намислили. Не се отчайвайте и не се отказвайте от целите си. Трябва просто да проявите търпение. Около 14 май, на фокус е важен въпрос, свързан с работата и финансите ви. Ще сте изправени пред дилема дали да останете в сегашната ситуация или да предприемете промяна.

Лъв
На 12 май за вас започва изключително благодатен период във финансов аспект. Той ще продължи чак до септември – това е най-благоприятният ви финансов период от цели 12 години насам. Обмислете как можете да спестите пари и да изкарвате повече. От 16 май до края на месеца пък ще се чувствате най-добре в група. Помислете как да подобрите връзките в приятелския си кръг. Прекарвайте повече време с обичаните си хора и не пропускайте да им окажете подкрепа.

Дева
Последните няколко месеца бележат началото на нов старт за вас. Вие сякаш преоткривате себе си и на 9 май ще започне втората важна фаза в този процес. Месецът обаче носи и известно напрежение по отношение на дома и финансите. Може да ви се наложи да делите пари или имущество или просто да направите компромис в материално отношение. Не взимайте никакви важни решения на 21-ви.

Везни
През този месец настоящите или бившите партньорства ще ви донесат важни уроци, така че дръжте сетивата си отворени. Ще осъзнаете, че понякога нещата, които премълчавате и тази част от себе си, която не разкривате напълно, могат да бъдат важен коз в определени ситуации. Всичко, свързано с обучение и комуникация, ще ви се отплати, ако сега положите усилия и упоритост, въпреки че са възможни някои трудности.

Скорпион
От втората седмица на май до началото на септември за вас предстои важен в семейно отношение период. Нещата, които постигнете сега в отношенията си с партньора и с близките и приятелите си, ще ви се отплащат години напред. Във финансов аспект ще се убедите, че няма бързи и лесни решения. Търсете професионален съвет и подхождайте мъдро към всички материални въпроси.

Стрелец
Месецът е подходящ да се посветите на нова идея или проект. Ако сте наистина отдадени, до септември ще видите резултатите от труда си и може да получите повишение, бонус или дори чудесно предложение за нова работа. Въпросите, свързани с любимия човек или с децата обаче може да ви донесат напрежение. Най-добрата ви стратегия ще е да сте готови на разумен компромис.

Козирог
От 16 май чак до третата седмица на юни за вас ще е важен период в семеен аспект. Възможно е да трябва да вземете важно решение за бъдещето на вашето партньорство. Много е вероятно да настъпят промени, свързани както със семейството, така и с местоживеенето ви. Това включва предложение за брак, забременяване, смяна на жилището или дори възможност за преместване в друга държава.

Водолей
Много благоприятен период за печелене на пари. Ако отдавна се каните да започнете да спестявате, сега е перфектното време за това. Можете да получите и шанс за допълнителни доходи. Избягвайте да правите планове и да взимате важни решения на 21-ви. В интимен план трябва да сте гъвкави и да направите компромис, ако и половинката ви е готова на същото. Не налагайте мнението си на всяка цена, за да не предизвикате разрив.

Риби
Отношенията с другите ще са от ключово значение за вас през този месец. Ваш партньор, бивш любим или дори съперник може да ви научи на важен урок, затова не се затваряйте в себе си и не съдете прибързано за хора и ситуации. Възможно е да се разделите с половинката си, а ако сте сами – да започнете вълнуваща нова връзка.