Мениджърът на Григор проговори за връзката му с Никол

Наскоро стана ясно, че Григор Димитров излиза с една от най-известните дами на британския музикален небосклон – Никол Шерцингер.

Двамата нямат общи снимки, нито са дали изказвания по въпроса. Пръв завесата повдигна мениджърът на тенис звездата – Георги Стоименов. Той потвърди, че Григор и Никол се познават и са излизали заедно, но заяви, че не е чул да имат “любовна връзка”. “Какво значи връзка, зависи кой как разбира нещата. Да, те се познават, прекарвали са тук-там време заедно, но той прекарва време с много други момчета и момичета по света, които са не по-малко популярни”, категоричен е мениджърът. “Но нямат любовна връзка, не съм чул такова нещо”, заявява още Стоименов.
Приближени до Григор по-рано казаха същото – че двамата с Никол “нямат постоянна връзка, но се срещат неангажиращо от време на време”.
А новината, че Григор се среща с една от най-известните певици не е отблъснала интереса на момичетата. Дори напротив! Неговият мениджър обясни, че момичетата са луди по него и буквално го “преследват”. “Григор е много добро и приятно момче, така че ги разбирам момичетата”, обясни Стоименов.
Само преди няколко месеца Димитров приключи 2-годишната си връзка с руската тенис звезда Мария Шарапова.
Изкусителки по бански: Най-култовите моменти от големия екран!
Звездите с най-красиви извивки