Мелани Грифит съжалява за пластичните операции

Мелани Грифит разкри, че съжалява за всичките операции, които е направила преди 20 години, за да изглежда по-добре. Причината е, че те не са постигнали желания ефект.

Сега актрисата говори открито за пластичните си корекции. “Не осъзнавах ефекта, докато хората не започнаха да казват “О, Боже, какво е направила?!” Бях толкова наранена. Отидох при друг лекар и той започна да разгражда всичките тия боклуци, които другият доктор беше сложил в мен. Надявам се, че сега изглеждам по-нормално”, казва блондинката пред сп. Porter.

59-годишната актриса говори за първи път и за причината, която е сложила край на брака й с Антонио Бандерас след цели 17 години. “Мисля, че една от причините за разпадането на брака ни е, че бях в застой. Никой друг не е виновен. Просто се отпуснах и няма да позволя да ми се случи отново. Искам да се наслаждавам на живота, да правя това, което искам.”

Мелани има три деца от четирите си брака – със Стивън Бауър (1982-1987 г.), с Дон Джонсън (1976 г. и втори брак в периода 1989-1996 г.) и с Антонио Бандерас (1996-2015 г.). Най-голям е синът й Александър Бауър, който вече е на 31 години, следват 24-годишната Дакота Джонсън и 20-годишната Стела Бандерас.

Бях напълно функционална майка. Не съм се въргаляла по пода пияна и неадекватна. Може би съм пропуснала някои неща, които е трябвало да направя, но през по-голямата част от времето съм била с децата си. Те пътуваха с мен.”

Снимки: Profimedia; Porter