Меган Маркъл за преместването в Америка: “Хубаво е да съм у дома”

Малко след като се появи новината, че двойката се е преместила в ново имение за 8 милиона паунда в Калифорния, Меган Маркъл заговори за живота в Америка.

“Беше тъжно да видя състоянието на държавата си, когато се върнах”, сподели 39-годишната бивша актриса пред Емили Рамшал, изпълнителен директор на медията The 19th*, която е основана с цел да докладва новините, свързани с политическите проблеми и равенството между половете и расите.

“Ако има нещо хубаво във всичко това, то бих казала, че седмици след смъртта на Джордж Флойд и мирните протести емоциите преминаха от тъга към вдъхновение, защото вече течението се променя в друга по-добра посока.”

“Радвам се, че сега мога да използвам позицията си по начин, по който дълго време не можех. Затова да, хубаво е да съм у дома”, допълни Маркъл, ясно намеквайки, че до този момент кралското семейство я е спирало да подкрепя каузите, които иска.

Наскоро Меган потвърди пред Marie Claire, че тази година ще се възползва от правото си да гласува и да защити своята позиция.

И принц Хари се снима във филм

Междувременно тя продължава да търси правата си и в делото срещу британските таблоиди. До този момент изглежда сякаш късметът не е на нейна страна, а експерти твърдят, че книгата за нея и Хари може да предизвика още повече проблеми в съдебната зала.

5 неща, които разбираме от новата книга за Меган и Хари