Меган Маркъл се появи с червена кожена пола

В продължение на последното й събитие херцогинята посети замъка Уиндзор, за да говори за равенството между половете.

За да потвърди думите от речта си по темата, Меган Маркъл дойде с принц Хари: “За сериозните неща не може да се говори без присъствието на мъж, както се смята в сегашното общество”.

Меган е защитник на темата за равноправието още от детството си. Сега тя споделя, че се радва, че има роля в обществото, която й помага да промени това. По тази причина съвместно с организацията “One Young World” ще бъдат осигурени стипендии на млади хора, които помагат в защитата на правата.

За събитието херцогинята избра тоалет с червена кожена пола по тялото и свободна блуза с V-деколте. Рядко ще видим Кейт Мидълтън с подобен тоалет, затова в медиите се запитаха дали това не е поредното нарушение на протокола от страна на Меган.

Макар и тоалетът да е една идея по-рискован, технически няма правило срещу него в протокола. Всъщност херцогинята е носила идентична визия, но в различен цвят миналия октомври.

Този път ярката цветова гама, която избра, накара аутфита да изглежда по-предизвикателен, но едновременно с това е изключително стилен и в крак с модните тенденции.

Разгледайте снимките в галерията за повече от последния й тоалет.

Latest Look: Меган Маркъл с ярка лилава рокля за 49 долара

Меган Маркъл подкрепи жени със собствен бизнес в Африка

Меган Маркъл с емоционално интервю

Fashion GalleryPopular