Меган Маркъл създава анимация за смелите момичета

Сериал под формата на анимация за 12-годишно момиче, което търси себе си и мястото си в света, докато загърбва детството си – това е темата на проекта на Меган за Netflix.

Вчера херцогинята на Съсекс обяви първия си самостоятелен анимационен сериал, създаден след сделката на фондацията й с Хари, Archewell Productions, съвместно с платформата гигант Netflix.

Проектът е с работно заглавие “Pearl” и представлява вдъхновяващ разказ за “героично приключение на 12-годишното момиче, докато тя научава повече за собствената си сила и намира вдъхновение от силните жени през историята”, както описват в прессъобщението по темата.

Ето кой ще бъде първият проект на Меган и Хари за Netflix

“Като много други момичета на нейната възраст, нашата героиня Пърл, е на пътешествие в опознаване на себе си, докато се опитва да се справи с предизвикателствата от ежедневието”, пише Меган в изявление. “Развълнувана съм, че Archewell Productions си партнират с голямата платформа Netflix, както и с тези невероятни продуценти, и заедно ще създадем анимационен сериал, който празнува невероятните жени от историята.”

В продуцентския екип на проекта влизат Дейвид Фърниш, Лиз Гарбъс, Аманда Райнда, Дан Коган и Каролин Сопер.