Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Въпреки миналото й като публична личност, вниманието, което получава сега като съпруга на Хари и майка на детето му, натоварва психически Меган Маркъл извънредно много.

Откакто е станала майка, Маркъл изпитва още повече проблеми с вечно наострените погледи към нея, посочи източник на сп. “People”. Въпреки че обществото винаги е било критично настроено към нея, коментарите са се изострили още повече, откакто Арчи се родил.

Наистина последните появи на Меган предизвикват известна доза негативни отзиви. Самият отказ на майката да покаже детето си веднага след раждането разгневи британското общество и от тогава нататък нещата само се влошават. При появата й за рождения ден на кралицата, множество потребители в интернет, не останаха доволни от промяната на годежния й пръстен и предизвикаха недоволство в мрежите.

Тихата революция продължава – Меган си смени и годежния пръстен

По-късно при появата й на тенис турнира Уимбълдън, тя пожела да не бъде снимана, но заради неофициалното си облекло (вижте тоалета й тук), херцогинята не можа да се настани на по-охранявано място. Затова тя помоли охраната на събитието да се опитат да спрат феновете й да я снимат. Когато тази информация се разбра, обществото отново се надигна в недоволство.

Затова и било взето решението за повторната й поява на турнира, посочва източникът. “Кейт и Меган много се сближиха, откакто и двете са майки. Катрин разбра за проблемите, които Маркъл изпитва, и реши да й помогне, по какъвто начин може”, разкри още изданието. “Тя е единствената, която може да разбере през какво преминава Меган сега”.

Меган Маркъл се запозна с Бионсе

 

 

Popular