Меган Маркъл изтри профилите си в социалните мрежи

Беше въпрос на време Меган Маркъл да закрие профилите си в социалните мрежи и да спре да поддържа връзка с милионите си последователи.

Преди да стане ясно, че актрисата има връзка с принц Хари, тя е имала активен онлайн живот. След това обаче, тя намали публикуването в социалните мрежи. “Това е цената да си годеница на принц”, коментираха запознати. Сега Маркъл трябва да поддържа имидж, достоен за кралска особа и не е приемливо да пуска снимки на храната си и как прави йога по бански, например. Наложи се да закрие и личния си лайфстайл блог The Tig, както и да прекрати участието си в сериала “Костюмари”, с който придоби популярност. Това по всяка вероятност ще е и краят на кариерата й като актриса.

Запознати разкриват, че контролът от страна на двореца спрямо публичния имидж е доста силен. Отсега нататък всички новини, свързани с актрисата, ще научаваме от официалния акаунт на Kensington Palace в Instagram и Twitter.

За сметка на това пък Хари и Меган зарадваха свои фенове, които са ги поздравили за годежа, като им изптратиха благодарствени картички. Картичките представляват усмихната снимка на двойката. Краткият надпис разкрива, че принц Хари и Мегън Маркъл са били истински докоснати от посланията по повод предстоящата им сватба и изплащат своите сърдечни благодарности и най-добри пожелания.

Ето какво споделяше Меган в своите профили!