Меган Маркъл и принц Хари на първи събития в Америка

Модното завръщане на Маркъл започна с Emporio Armani.

След година семеен уют, изолиране от пандемията и работа зад кадър, Меган и Хари най-сетне се връщат към публичните събития.

Първото такова от дълго време насам се проведе вчера в обсерватория в Ню Йорк. Целта на серията от посещения в следващите дни, за които те обявиха по-рано тази седмица, е, за да насърчат повече хора да се ваксинират и да осигурят равен достъп на всички до ваксините срещу COVID-19.

За повода херцозите бяха избрали изчистени официални тоалети в тъмната гама. Меган Маркъл се спря на визия в черно с блуза тип поло, панталон с прав крачол и палто от Emporio Armani. Косата си бе стилизирала в емблематичния за нея нисък кок.

Малко след това Меган и Хари посетиха централата на ООН, за да се срещнат с посланичката Линда Томас‑Грийнфийлд. За второто събитие Меган запази подобен стил на визията си, но избра черна рокля с поло от марката The Row, която съчета с палто в цвят камел и чанта от Valextra в същия тон. Обувките й на висок ток пък бяха от любимата й марка, Aquazzura.

Модното завръщане на херцогинята можем смело да обявим за успешно, но оставяме последното мнение на вас. Вижте снимки от двете й визии в галерията и ни споделете какво мислите.

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryPopular