Меган и Хари вече не следват Кейт и Уилям

Инстаграм профилите на Меган и Хари, както и на Кейт и Уилям, вече не се следват взаимно. Херцозите на Съсекс обаче имат важна причина за това.

Sussexroyal” – профилът на Меган и Хари в Инстаграм, ще бъде със специална концепция. Всеки месец ще следват различни избрани хора, които работят в сферата, която младото семейство подкрепя. За целта обаче те трябваше да спрат да следват Кейт и Уилям, както и другите акаутни на кралските особи.

Феновете в началото се притесниха, че това е още едно доказателство за развалените отношения на двете семейства, но затова Меган и Хари побързаха да обяснят идеята си.

Те качиха колаж от снимки, под които описаха, че май е месецът, посветен за разпространяване на информация по отношение на психическото здраве. Това, както знаем, е една от главните каузи, с които са обвързани бъдещите родители. Затова са решили да направят нещо специално – да подберат подходящи профили, които защитават грижата за психиката на хората. Приканват почитателите си да последват тези акаунти, за да разберат повече по темата от тях.

Причината Уилям и Хари да се отчуждят е Меган

Добавят, че всеки месец ще избират конкретна концепция в подобна на тази сфера и ще следват различни профили на базата на това. Така искат да покажат на хората, че не са сами в борбата с тези проблеми.

От известно време насам сиркулира идеята, че Меган сама поддържа профила им в медията като допълнително занимание и наистина, в публикации като тази, се усеща нейният стил.

Бебето на Меган и Хари ще струва два милиона на данъкоплатците

Меган ражда всеки момент, майка й долетя от Щатите

Британците са ядосани на Меган и Хари