Меган и Хари се връщат в Англия тази година

Меган, Хари, Кейт и Уилям ще се съберат като по традиция на втората събота от месец юни.

Вече измина година, откакто херцозите на Съсекс споделиха неочаквано, че искат да се отделят от кралското семейство. От официалното им освобождаване от задълженията към короната насам Хари и Меган са прекарали повечето време отвъд Океана и почти не са се включвали към дейностите на двореца.

Тази година това ще се промени, когато цялото кралско семейство отново ще се събере на легендарния балкон на Бъкингамския дворец по повод 95-ия рожден ден на кралицата.

Новината разбираме първо от The Sunday Times. От медиите на Острова споделят, че през последните месеци враждата между братята е утихнала. Източници разкриват, че след като принц Чарлз преболедувал коронавируса, Хари е започнал да се чува по-често със семейството си. По празниците всички си изпратили един на друг подаръци и се срещали чрез видеоразговори, което само засилило желанието на Хари да се върне във Великобритания.

Принц Хари и Меган Маркъл спечелиха дело срещу медиите

Ежегодното събитие през юни е едно от малкото събития за тази година, които към момента не са отменени заради пандемичната обстановка. По традиция тогава се отбелязва официално рождения ден на кралицата, който е през април.

Еволюцията на стила на Кейт Мидълтън през годините