Меган и Хари нарушиха протокола и се целунаха насред тълпата

Меган се завърна от майчинство и протестът й срещу протокола започна отново.

Още с пристигането си в Африка Меган и Хари започнаха да нарушават всички правила.

Според протокола на кралското семейство, те трябва да изпратят официално изискване за правилния етикет в тяхно присъствие. Такова, обаче, така и не се появи вчера. По време на посещението си двамата се държаха за ръце, а после се прегръщаха и снимаха с местните граждани – неща, на които не се гледа с добро око в кралския двор.

Но на втория ден те проявиха още повече спонтанност и се целунаха насред тълпата.

Интимният момент двамата споделиха, когато Хари трябваше да остави Меган сама на визитата, за да поеме друг ангажимент. Целувката за довиждане веднага се разпространи из социалните мрежи и предизвика милиони коментари.

Вижте кога последно си позволиха подобен дързък момент: Меган целуна Хари напук на кралските порядки

Вероятно двамата са решили, че искат да не спазват толкова протокола в неофициалната среда в Африка, но това все пак не ги оневинява пред англичаните, които отдавна са ядосани на двойката.

Въпреки това Меган все пак полага усилия да се впише в рамката, която й е поставена. Напоследък тя започна да носи рециклирани тоалети, по пример на Кейт, с което да намали и цената на гардероба си.

Меган Маркъл сменя модния си подход – ще копира стила на Кейт?

Вижте останалите две нейни визии от деня в галерията.

Едновременно с това, двамата с Хари пътуваха с обществен самолет, с които опитаха да поправят предишната си грешка от почивката си през лятото, когато избраха да пътуват с частен джет.

Принц Хари се извини след скандала с частния самолет

Снимки: Profimedia

Popular