Меган и Хари напуснаха Инстаграм

Общият профил на Меган Маркъл и принц Хари в Инстаграм спира да функционира.

Двойката има над 11 милиона последователи в страницата си. Но заедно със загубата на правомощията и титлите си, те са взели логичното решение да спрат да постват от името “Sussex Royal”.

“Благодарим на цялата общност тук за подкрепата, за вдъхновението и за общата ни кауза да творим добро по света”, пише в прощалния пост на семейството. “Чакаме с нетърпение отново да се свържем с вас. Бяхте страхотни.”

Меган и Хари няма да ъпдейтват и уебсайта си със същото име.

Обещанието “отново да се свържем с вас” обаче навява мисълта, че двамата все пак ще се завърнат в социалната мрежа. Припомняме, че преди да се сгоди за Хари, Меган Маркъл имаше собствен профил в Инстаграм и собствен блог, които след това закри.

Преди обаче херцогинята да изтрие профилите си, успяхме да запазим доста от качените й снимки. От там успяхме да разгледаме какво има в нейния ваканционен гардероб (да, включително снимка по бански!).

Ако сега реши да се завърне със свой личен профил, или с общ такъв с Хари, няма никакво съмнение, че популярността им ще бъде в пъти по-голяма от преди. Остава да следим новините около двойката и да се надяваме скоро да направят инста-фийда ни по-стилен и вдъхновяващ!

 

 

Popular