Меган Фокс, която възкръсна от пепелта

След като прекалено дълго време вниманието бе далеч от нея, а талантът й бе подценяван, през последната година Меган Фокс най-сетне се завърна.

“Малко е подобно на това да си феникс, сякаш възкръсваш от пепелта”, описва ситуацията си актрисата в интервю за InStyle.

Нейната кариера започна бурно с филми като “Transfromers” и “Jennifer’s Body” – все роли, които й печелят славата на секссимвол, въпреки младата й възраст. Сега, когато #MeToo движението революционизира Холивуд, хиляди промениха начина, по който гледат на актрисата.

“Бях изведена да ме убият с камъни, докато изведнъж всички не осъзнаха: “Чакай малко, не трябваше да правим това, нека я върнем обратно”, разказва Меган пред медията.

“Трябваше да си създам защитна броня и трябваше да съм толкова силна, за да се справя с тази прекалено тежка цена за това, което мислих, че е правилното нещо. Криех се, защото бях наранена.”

И така, докато през 2020 година Фокс не обръща живота си напълно наобратно – разделя се със съпруга си, Браян Остин Грийн, започва връзката си с Machine Gun Kelly и напомня на всички за таланта си с редица нови проекти – “Midnight in the Switchgrass”, “Till Death” и още ленти, които скоро очакваме на екрана.

Любовта на Меган Фокс и новия й партньор е започнала в България

“Обещах си повече никога да не живея и един ден в страх. Прибрах се и целят ми живот се промени. Разведох се, започнах да работя по-усилено и да правя повече неща. Срещнах Колсън и след това всичко буквално експлодира”, споделя Меган.