Меган Фокс и Machine Gun Kelly са „в почивка“

Според последна информация, Меган Фокс и Machine Gun Kelly са си дали известно време почивка, като планирането на сватбата им също е в пауза.

„Меган и MGK са в почивка в момента, но все още поддържат контакт. Те преживяват смесени чувства. Двойката, която се сгоди миналата година, „стопира“ планирането на сватбата си, за да работи заедно по проблемите във връзката си. Отношенията им са доста променливи в момента. Не са се разделили окончателно, но все още си изпращат съобщения с надежда да оправят нещата“, коментира източник, близък до звездите.

Ще отнеме доста време на Меган Фокс и Machine Gun Kelly да разрешат проблемите помежду си

„Меган не е сигурна как стоят нещата с Кели и в момента е доста сложно“, споделя въпросният източник. „Те все още работят върху връзката си, защото любовта, която имаше между тях, бе истинска. Това не е нещо, което изчезва за една нощ. Те обаче ще трябва да постигнат значителен пробив, за да накарат нещата да сработят. Всичко е под въпрос в момента“, продължава той.

Източник на People споделя, че приятели на двойката се съмняват, че ще оправят взаимоотношенията си. „Те не са напълно готови“, коментира информаторът, добавяйки: „Все още се опитват да подредят нещата, но голяма част от приятелите им смятат, че нещата вероятно са приключили. Те просто все още не са готови напълно да го споделят.“

Нито Фокс, нито Кели са коментирали състоянието на връзката си

Слуховете за тяхната раздяла се появиха за пръв път по време на уикенда на Super Bowl, след като актрисата изтри почти всичките си публикации в Instagram с Кели, престана да го следва и публикува текст на Бионсе, намекващ изневяра.

По-късно тя отрече това да е причина за проблемите им. На 19-и февруари Фокс сподели изявление, което по-късно премахна, гласящо: „Няма намеса на трета страна в тази връзка. Нито от действителни хора, нито от лични съобщения, нито от AI ботове или други демони. Въпреки че мразя да ви отнемам четенето на произволни неоснователни новини, много често написани от ChatGPT, трябва да оставите тази история да приключи и да оставите всички нас на мира сега.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Разделени ли са Меган Фокс и Machine Gun Kelly?