Меган Фокс и Machine Gun Kelly са се сгодили

След повече от година и половина връзка Machine Gun Kelly падна на едно коляно пред Меган Фокс с не един, а два пръстена. 

Двойката вчера сподели, че на 11.01. са се върнали на мястото, на което са се влюбили, и са се сгодили.

Любовта на Меган Фокс и новия й партньор е започнала в България

Предложението е било точно в техния необичаен стил – след като Меган казала “да”, те пили от кръвта си. По-традиционната част от специалния момент те споделиха пред последователите си с видео.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

“През юли 2020 година стояхме под това дърво и пожелахме магия. Не знаехме пред каква болка ще се изправим заедно в толкова кратък неистов срок. Не знаехме за труда и жертвите, от които връзката ни ще има нужда, но опиянени от любовта и кармата”, пише под поста Меган Фокс. “Някак година и половина по-късно, след като вървяхме през ада заедно и след като се смяхме заедно повече, отколкото предполагахме, той ме помоли да се оженя за него. И както във всеки живот преди този и във всеки следващ, казах “да”… а след това всеки пи от кръвта на другия”.

Ричард Колсън Бейкър, както е истинското име на изпълнителя, сподели пък пост с пръстените, с които е предложил на Меган. Той сам е помогнал в създаването им и е избрал два камъка, които символизират любовта им.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

“Знам, че традицията повелява пръстенът да е един, но със Стивън Уебстър го създадохме като два – смарагдът (нейният рожден камък) и диамантът (моят рожден камък) са поставени върху две магнетични халки с бодли, които се привличат като две половинки на една и съща душа”, написа Machine Gun Kelly.

Двойката е започнала да се среща малко, след като раздялата на Меган Фокс и Браян Остин Грийн стана факт през 2020 година. Актрисата и изпълнителят разказват, че любовта им е започнала по време на общия им филм заедно “Midnight in the Switchgrass”, а първите слухове за отношенията им се родиха, когато Фокс се снима в клип на Колсън.

Меган Фокс се снима за клипа на Machine Gun Kelly

Popular