Меган Фокс – гола и обляна в кръв

Красивата актриса Меган Фокс никак не се притеснява да позира по бельо, но какво става, когато към това добавим изкуствена кръв?

Очевидно и тази ситуация не представлява проблем за Фокс, която гордо позира омазана с лепкава червена течност, докато е облечена само с оскъдни черни боксерки и сутиен. А поводът е новия филм на актрисата, носещ името “Zeroville”.
Кадърът се появи в социалната мрежа Instagram, благодарение на режисьора на проекта Джеймс Франко, който прави компания на Меган и друга нейна колежка, снимайки се между двете. Всестранно развития актьор озаглави поста си “Vampyros Lesbos”.
В края на миналия месец Франко публикува още един леко зловещ кадър на колежката си, на който Меган отново е обляна в кръв. Той пък носеше заглавието “Меган Фокси е най-добрата!”
“Zeroville” е базиран на романа на Стив Ериксън от 2007 г., който носи същото име. И тъй като режисьор все пак е Франко, и този филм няма да мине без творческата му половинка Сет Роугън, а в лентата ще видим и по-малкия брат на Франко – Дейв.