Мъжът на Марион Котияр проговори

Марион Котияр бе жената, обвинена, че е виновна за раздялата между Анджелина Джоли и Брад Пит. Дори след като тя отрече и обяви, че чака дете от своята половинка, омразата и грозните коментари по нейн адрес не стихнаха. Е, нейният мъж най-сетне проговори.

Гийом Кане разкритикува обвиненията на медиите и омразата на потребителите в социалните мрежи към Марион. “Нямам навика да говоря за личния си живот, който досега винаги съм се стремял да защитя”, написа той в Instagram.

“Ожесточението на таблоидите, глупостта на хора, които се представят за журналисти, и омразата на някои потребители на интернет обаче ме накараха да изкажа гордостта и възхищението си от Марион, която прояви интелигентност и толкова силен дух след тези глупави и неоснователни обвинения“, заяви Кане.

Самата Марион обори грозните слухове, като обяви, че е в очакване на второто си дете от Гийом. “Още преди много години срещнах мъжа на живота ми, баща на сина ми и на бебето, което ние очакваме. Той е моята любов, най-добрият ми приятел, единственият, от когото имам нужда”, категорична бе френската актриса.

Анджелина Джоли подаде документите за развода в понеделник. Шокиращата новина накара мнозина да спекулират с възможните причини за раздялата на една от най-любимите двойки в Холивуд. Сред тях бяха афера на Брад с Марион. Предположенията бяха подплатени и от факта, че двамата стават по-близки покрай общия филм, който заснеха – романтичния трилър за Втората световна война “Съюзени”, който предстои да излезе по екраните.