Майли Сайръс се подигра с Ники Минаж

Нов ден, нов скандал около Майли Сайръс. Този път поводът за това са последните няколко снимки, които певицата публикува в своя профил в Instagram. 

Обложката на новия сингъл на Ники Минаж “Anaconda” беше доста обсъждана, поради факта, че на снимката Минаж е почти гола, клекнала с гръб към камерата, а прелестите ѝ се прикриват от розов сутиен и миниатюрни розови бикини. 
Сайръс, която преди години се прочу с ролята си на Хана Монтана, си позволи да се заиграе с името на песента и пусна колаж, на който главата на Минаж е подменена с нейната, а името на сингъла гласи “Hannah Conda”. 
Другият колаж, за който също е използвано тялото на Ники, пък е с главата на Майли и визията ѝ от “Wreaking Ball”. 
Очевидно Сайръс доста се е позабавлявала на гърба на колежката си. Остава да видим как ще реагира самата Минаж, която е известна с доста сприхавия си нрав. 
Междувременно медиите зад океана се възмутиха и на друг кадър, публикуван в Instagram профила на Майли. На въпросната снимка певицата е клекнала в гората, със свалени панталони. Питаме се колко далеч ще стигне Сайръс в желанието си да е скандална и провокативна?