Майли Сайръс се омъжи?

Американското списание “Life&Style” излиза с ексклузивната новина, че певицата Майли Сайръс и гаджето ѝ Патрик Шварценегер са се венчали на тайна церемония в Маями. 

Според списанието, двойката е избрала само няколко свои близки приятели за свидетели на сватбата. Тържеството се е състояло в началото на декември, а източник заявява пред изданието, че Патрик много се вълнувал да се ожени за Майли. 
Двамата са заедно само от няколко седмици, а според таблоидите, семейството на Патрик никак не харесва скандалната му приятелка. Майка му Мария Шрайвър дори ѝ забранила да стъпва във фамилната им къща. Двамата от своя страна изглеждат доста щастливи и откакто са заедно непрекъснато могат да бъдат забелязани на звездни партита, ръка за ръка. 
Напоследък из медиите в САЩ витае и друг слух, а именно, че Майли е бременна. Певицата наскоро спряла да пие алкохол, което допълнително подхранило съмненията, а злите езици веднага предположиха, че именно това е провокирало Сайръс и сина на кино легендата Арнолд Шварценегер да се врекат един на друг. 
Снимки: Profimedia