Майли Сайръс полудя

Раздялата с Лиъм Хемсуърт се оказа много тежка за бившата Хана Монтана. Майли тотално се промени и вече месеци е на върха на езиците, но не за добро.

И докато Лиъм се разхожда с новата си половинка, Майли очевидно не го е прежалила. Стъпка по стъпка певицата смени имиджа си и се превърна в много лошо момиче.

Майли все повече и повече се разсъблича, като се появява на публични места в провокативни тоалети. Като този, с който се появи на iHeartRadio Music Fest. Мрежестият топ щедро разкриваше голата Сайръс. Певицата не носеше сутиен, а само беше прикрила зърната на гърдите си с черни лепенки. Надолу също не беше скрито кой знае какво от тънките бикини.

Въпреки че си хвана гадже, Майли може би не е преживяла леко раздялата с Лиъм. На сцената на феста, докато изпълняваше Wrecking Ball, в чиито клип Майли се снима абсолютно гола, певицата се разплака. Дали сълзите по очите ѝ бяха заради Лиъм? Той самият заяви, че не подкрепя поведението ѝ след скандалната ѝ изява на наградите на MTV VMA и малко след това двамата официално се разделиха.

Снимки: Profimedia

Кралското бебе е най-влиятелният англичанин
И Майли Сайръс си хвана гадже
Джаро е жив, връща се в Под прикритие 4