Майли Сайръс отново се съблече

Беше въпрос на време Майли Сайръс отново да се покаже гола.

Едва ли някой е учуден, че палавата блондинка за пореден път скандализира с провокативни кадри. Певицата засне цяла фотосесия за V Magazine, която списанието пусна на страниците си.

И като казваме фотосесия, всеки би помислил, че е направена стилно и голотата е красива. Да, ама не! Кадрите са направени с Polaroid и по-скоро наподобяват на евтин порно филм от 70-те, отколкото на класна еротика от XXI век.
Снимките са направени по време на турнето на певицата Bangerz. Кадрите за заснети навсякъде по света – от Хелзинки до Аржентина. Те показват как Майли убива времето между в почивните дни между концертите. Очевидно, гола! На повечето кадри блондинката е без дрехи. Или с бельо, което показва почти всичко. Има и кадър, който шокира феновете й – на него певицата излиза от ваната гола. Интимните й части са закрити единствено с пяна. И все пак, остава малко на въображението.
След като певицата започна връзка със сина на Арнолд Шварценегер – Патрик, всички се надявахме, че тя ще се кротне, завладяна от магията на любовта. Уви! Скандалите явно й липсват и Майли реши да заложи на добрият стар трик със събличането, който работи безотказно за бързо попадане в полезрението на медиите.