Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт заживяха заедно

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се събраха в края на 2015 година, но досега така и не заживяха в свой дом.

Влюбената двойка планира скоро да се ожени и вече е готова да свие любовно гнездо. Наскоро и 24-годишната Майли си купи имение за близо 6 милиона долара в Нашвил, САЩ и съвсем скоро ще заживее там със своя любим Лиъм. Двойката обаче е твърдо решена да проектира новия си дом по свой вкус.

Макар скоро да се нанесат в нов дом, двамата все още не са уточнили дата за сватбата. “Майли заяви, че още няма дата за сватбата. Те правят обратното на това да бързат. В момента се опитват просто нещата между тях да потръгнат добре”, издава пред сп. Us Weekly близък до звездната двойка.

И явно Майли е готова на всичко, за да проработи този път връзката им. “Отношенията с Лиъм ми показаха, че трябва да има промяна. А да се променяш с някого, който не иска това, е много трудно. Идва момент, когато ти казват: “Не мога да те позная…”. Необходимо ни бе да се влюбим отново един в друг”, споделя певицата.

Майли и Лиъм са заедно от 2009 г. Двойката дори обяви за годеж, но през 2013 г. двамата решиха да се разделят. Две години по-късно двамата се събраха отново, като обявиха това месеци по-късно.