Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт с тайна сватба?

След като Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се събраха, всичките им фенове с трепет очакват какво ще се случи с тяхната любов.

Стана ясно, че двамата скоро ще се врекат във вярност един на друг, но дали това вече не е факт? Певицата показа доста интересен кадър в профила си в Instagram, на който тя позира с мистериозна халка, красяща лявата й ръка. Това веднага предизвика слуха, че двамата с актьора тайно са сключили брак. До момента двойката все още не е коментарала нищо по въпроса. Както е известно, откакто двамата влюбени се събраха на Коледа, те категорично отказват да коментират отношенията си.

И все пак, голяма сватба ще има. Двойката е планирала голямо тържество на плажа в Австралия. “Ще се оженят на плажа. Заради ангажиментите си те имат помощ в организирането на сватбата. Родителите им са се заели с по-голямата част от събитието. Затова и всичко се случва много лесно”, разкри преди време приятел на двойката.

Майли и Лиъм се влюбиха на снимачната площадка, докато си партнираха в лентата “Последната песен” през 2009 г. Двамата обявиха годежа си през 2012 г., но през 2013 г. се разделиха.