Майкъл Маларки от “Дневниците на вампира” идва у нас

Холивудският актьор Майкъл Маларки е една от звездите, които идват за първото издание на българския Comic-Con. 

Новината зарадва феновете на хитовия сериал “Дневниците на вампира”, тъй като Маларки е познат у нас най-вече с ролята си на Енцо в шоуто на CW. В последните сезони на вампирската сага той си партнираше с Пол Уесли, Иън Сомърхолдър и, разбира се, актрисата от български произход Нина Добрев. Финалът на шоуто беше излъчен едва преди два месеца, а за последния епизод продуцентите се постараха да съберат на едно място всички звезди, участвали в шоуто през годините.

На снимачната площадка на “Дневниците на вампира”, заедно с колегите си Рик Коснет и Нина Добрев 

Майкъл е от ирландско-американски произход, роден е в Ливан, но е израснал в Охайо. Завършил е Лондонската академия за музика и драматични изкуства и както много актьори на Острова, започва кариерата си на театралната сцена. Звездата му изгрява, когато получава ролята на Енцо в “Дневниците на вампира”, но феновете му знаят, че освен с актьорство, той се занимава и с музика. Маларки свири на китара и често пътува по света, за да изнася концерти.  

Българските му почитатели ще могат да го видят в рамките на фестивала Comic-Con, чието първо издание ще се проведе на 9-10 септември 2017 в Inter Expo Center. Маларки ще е специален гост на първия ден, като освен панел с въпроси и отговори, той ще участва в Meet&Greet среща, където феновете му ще могат да се срещат лично с него.

Освен Майкъл Маларки, за българския Comic-Con у нас ще дойде и Том Влашиха –  Джакен Х’Гар от “Игра на тронове”.