Майкъл Болтън бил плейбой на 14

Майкъл Болтън призна за тийнейджърския си период на плейбой и описа какво е било първото му сексуално изживяване.

Изпълнителят изглежда изключително секси за своите 60 години и доказва, че за харизматичността няма възраст. В интервю за HuffPost Live по повод на автобиографичната му книга “The Soul of It All” ( “Душата на всичко това”), той сподели, че първият секс за него е бил отварящо очите преживяване за това какво е изпуснал през първите 13 години от живота си. Ето какво казва в книгата си за това:

“За разлика от Дядо Коледа, Феята на зъбчетата и Великденския заек, сексът беше нещо истинско. Момичетата нямаха търпение да се съблекат пред мен. Не можех да повярвам на късмета си. Вечно ще съм благодарен за това. Първото момиче, с което спах, беше търпелива и нежна инструктурка, която го направи с много желание. Веднъж, след като тя ми представи насладите на секса, аз осъзнах какво съм изпунал през първите 13 години от живота си. Трябваше да наваксам. Така че веднага я попитах кога ще го направим пак.”

Изпълнителят има три големи дъщери от бившата си съпруга Морийн Макгуайър и внуче, което се роди през 2010. А сред бившите му приятелки са Николет Шеридън и Тери Хатчър.

Снимки: Profomedia

Дженифър Анистън по бельо в нов трейлър
Поли Генова с нова, екстравагантна прическа