Майк Тайсън влиза във “ВИП Брадър”

Стана ясно името на световната звезда, която ще прекрачи прага на Къщата на “ВИП Брадър” и това е бокс легендата Майк Тайсън.

Боксьорът е поканен за юбилейния сезон на риалитито. Той ще остане при съквартирантите няколко дни, каквато беше практиката и с другите световни звезди, участвали във формата – Памела Андерсън и Парис Хилтън.

Тайсън има шеметна кариера и едва на 20-годишна възраст става най-младият световен шампион по бокс в тежка категория, а огромните му спортни успехи са безброй. През 2005 година приключва активната си спортна кариера и променя посоката на своето развитие. Той започва да се изявява в киното и на театралната сцена. Той се снима в касовия хит “Последният ергенски запой”, както и документалната поредица за живота му “Да бъдеш Майк Тайсън” до анимацията на Warner Brothers “Мистериите на Майк Тайсън”.

Oсвен новата звезда, която ще влезе в Къщата, вчера станаха ясни и номинираните за изгонване. Това са Лили Вучкова, Миглена Ангелова, Жоро Торнев и Жана Бергендорф. Вотът ще бъде в ръцете на зрителите, които ще могат безплатно да гласуват за спасяване на фаворита си във Facebook. Засега най-много гласове е събрала любимката на тийнейджърите Бергендорф.