Матю Пери за битката с алкохолизма

Матю Пери успя да се справи със зависимостта от алкохола и намери истинското щастие.

Десет години Матю Пери изживяваше мечтата на всеки прохождащ актьор: получи голяма роля в световноизвестен сериал и стана любимец на зрителите като Чандлър Бинг в ситкома Приятели. Заплатата му беше стигнала сумата от 1 милион долара на епизод!

Но дали актьорът с иронична усмивка наистина беше щастлив? В интервю за People, Матю разказа за борбата си с пристрастяването към алкохола:
Имах толкова голям проблем с алкохола и хапчетата, че не можех да спра. Постепенно нещата се влошиха дотам, че не можех да крия проблема си и всички разбраха.”
След дългогодишна битка с алкохола, 43-годишният Пери най-накрая обяви, че е преодолял пристрастяването си:
“Нещо се случи. Просто в един момент успях. Трябва наистина да искаш да ти бъде помогнато, за да се получи.
Разбирайки колко важно е да се окаже помощ на пристрастените, актьорът сега се е посветил на каузата да даде стимул на други, които водят тази битка, да се справят с проблема. 
Матю е превърнал бившия си дом в Малибу в къща за подкрепа на алкохолици. Той е защитник и на идеята за предлагане на лечение на наркозависимите вместо хвърлянето им в затвора при обвинение за някакво законово нарушение, ако то не е свързано с насилие.
Пери, който отскоро играе в ситкома Go on, сподели, че трезвеността и възможността да помага на други хора са причината той най-накрая да открие “истинското щастие” в живота. 

Снимка: Profimedia
Внучката на Елвис заби Робърт Патинсън?
Уроци по street style от Каролина Куркова
Чанинг Тейтъм плакал на раждането на дъщеря си
Горещите цели бански това лято