Матю Пери пише мемоари

Звездата от “Приятели” ще разкаже за всичко, което е останало скрито от личния му живот.

“Писало се е много за мен в миналото. Помислих, че е време хората да чуят всичко директно от мен”, сподели Матю Пери за автобиографичната книга, която вчера разкри, че готви.

Актьорът е подписал 7-цифрена сума с издателството Flatiron Books за проекта. Към момента той няма име, а от малкото, което знаем, дебютът на книгата ще бъде през есента на 2022 година.

“Имаме нужда от хумор, катарзис, имаме нужда от нещо, за което всички можем да се съгласим и невероятната история на Матю, разказана с неговия несравним глас е точно това нещо”, каза пред Deadline Меган Линч от издателството. “Книгата на Матю отваря възможност да събере хората заедно, което е истински съживяващо в това време на изолация.”

Личната история на Матю Пери множество пъти е ставала обект на слухове и скандали. След успешната му кариера, от която най-ярък пример е участието му в “Приятели”, той изпада в депресия и дълги години се бори със зависимостта и редица психични проблеми. В интервюта той е споделял, че не си спомня голяма част от снимките на сериала в по-късните му сезони, защото тогава е преживял най-мрачния период от живота си.