Матю Макконъхи издава мемоари, написани за 12 дни

Книгата, която описва живота на звездата, ще се казва Greenlights.

Месец след като Лени Кравиц обяви, че е написал своите мемоари, Матю Макконъхи също разпространи новината, че издава книга. Но всъщност автобиографията той е написал преди две години, когато е прекарал 12 дни в пустиня съвсем сам.

Тогава той решил да надникне из всичките 36 години от живота си, които е описал в дневниците си, и с тях създал мемоарите си.

“Никой не харесва червените и жълтите светлини на светофара, защото те крадат от времето ни нали? Но когато осъзнаем, че те всички в един момент стават зелени светлини, тогава те разкриват потенциала си”, обясни заглавието Матю.

“С времето осъзнах, че дори трудните, трагичните неща в живота ни могат да ни помогнат. Смъртта на любим човек, това е червена светлина. За мен, сбогуването с баща ми беше голяма червена светлина. Но забелязах, докато разглеждах дневниците си, колко много ме е научил приживе и как уроците, които разбрах, благодарение на него, са ме направили мъжа, който съм сега. Това е една зелена светлина”, допълни в интервю актьорът.

Книгата на 50-годишния Макконъхи ще бъде на пазара на 20 октомври и в негови думи тя ще съдържа смесица от “истории, поеми, молитви, хора и места”.