Марион Котияр се разплака заради сталкер

Сълзи напълниха очите на Марион Котияр, докато се снимаше с колегите си от филма The Immigrant при представянето му на филмовия фестивал в Кан.

Сълзи на облекчение, вероятно.

Малко по-рано нейн сталкер беше осъден на пробация. Жената, изпращала на Марион заплашителни съобщения чрез уеб страницата на актрисата и видео клипове с насилие.

Още през април 2011 случаят е поет от ФБР, тъй като заплахите са многократни. Тази седмица Тереза Юан получи пет-годишна пробация и назначаване на лечение в психиатрично заведение.

37-годишната актриса опита да спре сълзите си, но не успя

По време на снимките с ко-звездите от новия филм The Immigrant, Марион не спря да плаче



Очевидно притеснена от емоцията, която не успя да прикрие, френската актриса сложи тъмни очила, зад които скри насълзените си очи

Според New York Daily News преследвачката на Котияр страда от биполярно разстройство и е изпратила на жертвата си 504 мейла и 120 видео клипове от уеб камера, на която е самата тя.

Каквото и да безпокоеше брюнетката, тягостното чувство не я напусна през цялата сесия и сълзите проблясваха в очите ѝ на всички снимки. Марион обаче опита да се измъкне от ситуацията, като се пошегува с фотографите по повод сълзите си.



На фотокола с колегите Марион Котия носеше бяла рокля на Alexander McQueen от предварителната колекция Есен/Зима 2013