Мариана Попова потвърди раздялата с мъжа си

Мариана Попова призна, че вече е необвързана жена. Тя потвърди слуховете за раздялата си с дългогодишния си партньор Ханес Перфлер.

“Ние сме щастливо разделени. Прекрасни приятели сме и отглежаме заедно Мария-Магдалена. Писанията, че Ханес имал проблеми с алкохола дори няма да ги коментирам. Хората се разделят, когато започват да разбират любовта и живота по различен начин”, обяснява изпълнителката.

Тя разкрива, че между двамата не е имало скандали или намесен трети човек, а са се разделили след “красива дискусия”. “Нямам любовна драма в живота си, аз съм мислеща жена, здраво стъпила на земята си. Дъщеря ми се чувства прекрасно, ние излизаме заедно често. Децата са по-мъдри от нас, не е нужно да им се обяснява много, или да вижда мама и тате сърдити”, обяснява Попова.

Името на Мариана бе свързвано с актьора Веселин Плачков, който е приятел не само с нея, но и с бащата на детето й. В края на миналата година обаче самият той категорично отрече двамата да имат любовни отношения. “Приписват ми любовни връзки с топ диетоложката и бивша депутатка от ДПС Петя Раева, с Гала и Мариана Попова. Даже четох, че се развеждам. Пълна лъжа са подобни твърдения! Имам си жена и си я обичам!, сподели тогава актьорът.

Самата Попова обаче казва, че двамата са имали връзка, но тя е приключила. “Той е страхотен актьор и ние имахме един прекрасен период заедно, но пътищата ни се разминаха. Продължавам да чакам моя мъж да се появи отнякъде”.