Мария Силвестър: Синът ни преживя тежко развода

Тв водещата Мария Силвестър признава, че синът й Давид преживява много тежко развода между нея и бившия й мъж Силвестър.

Тя разкрива, че малкият й наследник дори ходи на психолог. “Грижа се за това детето ми да посещава редовно специалист, който не е обременен от нашия проблем, и да споделя с него”, обяснява Мария.

Тя отрича да е в добри отношения със Силвестър. “Той твърди така, но ние сме в никакви по-скоро”, обяснява синеоката красавица. Тя проговаря и как е преодоляла болезнената раздяла с мъжа си. “Лесно преодолях раздялата ни, защото това ни е втора поред и вече го бях преживяла. Само първия път ми беше тежко”, разкрива брюнетката пред родно списание. Двойката се раздели, след като актьорът имаше кратка авантюра с друга жена. 

Двамата вече официално са разведени от месец и само чакат решението на съда. Сърцето на Мария обаче все още е свободно. Тя отрича да има връзка с мъжа, с който я свързваха преди няколко месеца, след като тя си пусна снимка с него във Facebook.

“Това са пълни глупости. С прословутото момче от снимката работихме заедно три дни, ходихме на едно пътуване.
Нямам нов мъж в живота си. На този етап се чувствам много добре със себе си, нямам желание да променям това. С Давид сме си двамата и аз се радвам на изключително интересен живот”, добавя Силвестър.

Мария Силвестър избяга в Рим
Григор в топ 10 на най-сексапилните мъже в света

Голите закачки на Николета продължават