Мария и Силвестър се развеждат

Мария Силвестър и половинката й Силвестър Силвестров не успяха да закрепят брака си и се развеждат.

Оказва се, че водещата не можела да преглътне старите грешки на мъжа си. “Точно когато си мислиш, че си простил всичко и си забравил, лошите спомени нахлуват в главата ти и те карат да казваш и правиш ужасни неща”, споделяла Мария пред близки приятелки.

Двойката се раздели за пръв път през септември миналата година. Тяхната връзка се разпадна след любовната афера на Силвестър със сценаристката Ангелина Ангелова, с която се запознават покрай общ работен проект.

Тогава Силвестър обяви, че всъщност Мария е имала паралелна връзка с друг мъж и това е причината за тяхната раздяла. Синеоката чаровница обаче не призна публично за съществуването на този мъж, пише в. “Всеки ден”.

В крайна сметка обаче Силвестър и любовницата му Ангелина се разделиха и той се върна при жена си Мария. “След 12 години брак се случват разни неща между вас, които не са необичайни. Хората спират да си говорят в един момент, твърде са заети. Отдалечават се. Но слава Богу, всичко това е преодоляно. Измела съм тези неща с голямата метла. Щастливи сме”, сподели тогава Мария.

InstaBride: Сватбените снимки на звездите
Звездите, които не се притесняват да кърмят публично
Мръсните тайни на звездите, разказани от охраната