Коледна тренировка с Мария Шарапова

Коледните празници,  както знаем, са изпълнени с клопки за любителите на спорта. Вечерите с приятели и роднини рискуват да подложат на изпитание месеците на упорит труд и жертви. Поради тази причина подготовката за идните дни е от съществено значение. И ако успееем да я постигнем дори с известна доза хумор, както ни учи Мария Шарапова, усилията стават още по-възнаграждаващи.

35-годишната бивша руска тенисистка установи преди много други нейни колеги, че комбинацията спорт-бизнес може да й достави голямо удовлетворение, особено ако имиджът се използва по правилния начин. Като истински фитнес ентусиаст, Шарапова продължава с тежките тренировки, дори след като през 2020 г. се сбогува с тенис ракетите. Нейно хоби, което не се промени дори след раждането на Теодор, първото й детенце, което се появи на бял свят през юли.

Мария Шарапова редува снимки от екзотични местенца с тежки тренировки

В профила си в Instagram петкратната шампионка редува снимки на бебето със снимки от екзотични места, но никога не пропуска и любимите си тренировки. Само няколко седмици след раждането, Мария Шарапова отново облече спортния си екип, като дори отнесе някои критики за бързината, с която се завърна към домашните си физически упражнения.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Sharapova (@mariasharapova)

Във връзка с празниците, бившата тенисистка пусна ново видео, в което се вижда как скача на въображаемо въже и изпълнява други упражнения за общо половин час, като всичко това се усложнява от тежестите, поставени на китките й. Въпреки големите усилия, накрая тя се пошегува с думите: „Малко чувство за хумор. Нека бъдем честни, предпочитам да хапвам коледни бисквитки.“

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мария Шарапова е сгодена