Мария Илиева се връща на сцената на 8 март

Едва месец и половина след като стана майка за пръв път Мария Илиева се завръща на голямата сцена. “Вече много ми се пее и сцената много ми липсва!”, споделя изпълнителката.

Първото й участие след раждането на сина й Александър ще бъде навръх празника на жената в пловдивски клуб. Два дни по-късно, на 10 март, певицата се отправя за Варна, където ще зарадва феновете си. Тя за първи път ще представи на живо и последното си парче “Всичко”, чието видео излезе седмица преди синът на поп звездата да се появи на бял свят.

Мария Илиева сподели първи кадър със сина си

Като всяка млада майка, след раждането Мария се посвети изцяло на малкото си момченце и изчезна от светлините на прожекторите. Наскоро тя показа, че вече е в страхотна форма и се чувства готова да се качи на голямата сцена. Въпреки всичко Мария е решила силно да ограничи участията си и да поема само ексклузивни ангажименти, за да се фокусира върху грижите за детето си.

Мария Илиева: “Да, бебето беше планирано”

Още докато беше бременна Илиева сподели, че вече се грижи за музикалния вкус на бебето си и го възпитава с класически произведения на Бетовен, Моцарт и Шопен. Пускала му е и фолклорни изпълнения на хора на нейната майка Ваня Монова.

Снимка: сп. EVA