Мария Илиева и Георги живеят разделени

Поп дивата Мария Илиева призна, че с бащата на детето си – Георги, живеят разделени.

Тя разкри, че той продължава работата си в Белгия, където прави кариера, а тя и детето са в България. Двамата обаче имали планове да заживеят заедно, но засега това не се случва. “Георги има своите планове и развитие в Белгия. Съчетаваме нещата. Той пътува,” разказва Илиева. “Не намирам за необходимо да бъдем през цялото време заедно. Имаме връзка, която ще продължи цял живот, и тя се казва Александър“.

Мария Илиева в перфектна форма след раждането

Тя сподели, че детето им иска много грижи, защото плаче денонощно. “Аз вече се казвам “Сомнамбулия Илиева”. Бях един ден в следродилна депресия, не ми хареса, излязох. Нямам истерични крайности, в които изпадам“. В грижите за малкия Александър й помагат майка й, приятелите й и бавачката Хени. “Това ми дава много сили и спокойствие, защото иначе едва ли щях да се справя,” казва тя.

Мария Илиева: “Да, бебето беше планирано”

Именно това й позволява и да започне да работи едва месец след раждането на сина й Александър. “Не бързам. Чувствам се добре. Довечера съм в Пловдив за първи път след раждането на Александър. Отивам във Варна след това. Аз ще пътувам с него. Искам още от малък да му покажа света, да му покажа колко прекрасни места има,” казва Мария.

Мария Илиева сподели първи кадър със сина си

Тя сподели как е пламнала любовта с Георги. “Георги е точният човек за мен. Той дори в началото май не ме позна. Запознаха ни общи приятели на парти, но двамата бързо разбрахме че сме един за друг,” казва още Мария. “Мисля, че е страхотен баща и се надявам да бъде такъв. Всичко стана спонтанно и бързо. Нямаше много дълго време за размисли и за анализи,” сподели певицата в “Преди обед”.