Мария Бакалова с нова главна роля и продуцентски дебют

“The Honeymoon” е новият голям проект, който нашенската актриса ще оглави.

След като завладя Венеция с визиите си за тридневното модно събитие на Dolce & Gabbana, Мария Бакалова вчера се похвали със следващия си филм. “The Honeymoon”романтична комедия с британско-италианска продукция събира номинираната за Оскар българка с известните актьори Лукас Браво от “Емили в Париж”, Пико Александър и Асим Чаудри.

Четири нови визии от Мария Бакалова

Новият филм ще е особено специален за Мария, защото в него тя ще влезе не само в главната роля, но и ще се присъедини към екипа зад кадър – Бакалова разкри, че ще направи продуцентския си дебют, наред с Пиърс Темпест и Notorious Pictures. Дийн Крейг пък ще е сценарист и режисьор.

Причината Мария да се съгласи да участва във филма е, че той ще й позволи да реализира една от мечтите си – да вижда повече артисти от Източна Европа като главни герои. “Мисля, че след почти две години в пандемията, търсим нещо, което да вдигне духа ни и да ни помогне да избягаме психически от апартаментите си. Много съм щастлива да съм част от продуцентския екип също”, сподели още актрисата.

Сюжетът на филма проследява историята на Сара и Адам, американка и британец, които тъкмо са се омъжили и са на път да се впуснат в романтичен меден месец в Италия, но най-добрият приятел на Адам, хумористично проваля цялото пътешествие.

Popular