Мария Бакалова разказва за тоалетите си в Кан пред Vogue

Vogue разказаха за българския филм “Жените наистина плачат”.

Макар и повечето тоалети от началото на кариерата й до сега да са били напълно безупречни, последните й модни избори по време на фестивала в Кан не бяха посрещнати с единодушно одобрение. Сега Мария Бакалова сама разказва повече за идеята зад визиите пред модната библия.

“Всички знаят, че обичам красивите бляскави рокли и това исках за наградните церемонии, но за Кан исках всички да видят различна страна на стила ми. Исках да пробвам нещо свежо и дръзко. Това, което ми хареса, бе удобството и готиният стил, който Louis Vuitton винаги е имал. Особено със зелената рокля, която дава футуристичен вид”, споделя за визиите си по време на фестивала Мария.

Мария Бакалова дебютира на фестивала в Кан

Тоалетът, с който Бакалова дебютира на червения килим в Кан, бе сребрист сет със сини орнаменти от колекцията на Louis Vuitton за есен 2021 година. С него и тя посети по-късно през деня събитието на марката.

“Първото винаги е най-запомнящо се и невероятно”, описва в свои думи момента Мария, макар че и втората й визия предизвика немалко реакции – зелена рокля отново от същата марка в комбинация с дръзки обувки от колекцията resort 2022.

Мария Бакалова в Кан: Част втора