Марго Роби се превръща в Барби.. буквално

Филмът, посветен на куклата Барби, който наскоро бе отложен за 2020 година, ще бъде изигран от актрисата Марго Роби. Първоначало, главната роля бе поверена на Ейми Шумър, но тя отказа предложението. Ан Хатауей бе втората избранница, но и тя не прие идеята.

Тялото на… Марго Роби

Марго, от друга страна, е много ентусиазирана и щастлива: “Поласкана съм да изиграя тази роля, тъй като вярвам, че тя ще има изключително позитивен ефект върху подрастващите момичета”, коментира актрисата с австралийски корени.

Все още не е ясно заглавието и датата на която филмът ще се появи на екраните. Известно е обаче, че самата Марго ще участва в режисирането на игралния филм, чрез нейната собствена компания LuckyChap Entertainment. Освен това, в продукцията ще се включат и Warner Brothers, както и създателят на самата кукла Барби – Mattel.

Ниска, висока, с извивки или без – пълна промяна за куклата Барби

Куклата Барби се появява на бял свят през 1959 година, като истинското й име е Barbara Millicent Roberts. Оттогава до сега, Барби е най-популярната и обичана детска играчка, вдъхновила десетки анимационни и игрални филми, модни компании и дори козметични продукти.

Fashion Gallery