Марго Роби крие страхотна новина!

Звездата от “Вълкът от Уолстрийт” Марго Роби и дългогодишният й приятел Том Акърли са се оженили този уикенд, съобщава вестник The Daily Telegraph.

Сватбата се е състояла в Байрън Бей, в родната на Роби Австралия. Според източници, няколко дни преди това 26-годишната актриса е пристигнала на летището, облечена в тениска с надпис “Кажи “Да” в Австралия”.

По време на церемонията, Марго е била съпроводена до олтара от своята майка, а сред гостите са били най-близките й роднини и приятели. Доста от тях загатват за сватбата с постове в социалните мрежи. Братът на Роби дори публикува, а след това изтри снимка от тържеството, което навежда на мисълта, че дискретните Марго и Том не желаят много да се шуми около брака им.

Въпреки това, малко по-късно, самата актриса пусна кадър в своя профил, с който окончателно потвърди новината. На него Роби и Том се целуват, а тя показва пръстена си с неприличен жест към камерата. 

Макар звездата от “Отряд самоубийци” да не обсъжда публично връзката си с британския асистент режисьор и продуцент, преди няколко дни тя публикува в Instagram снимка, на която с Том се целуват и написа под нея краткото: “Този мъж.”

https://www.instagram.com/p/BNkKX8yjI2k/?taken-by=margotrobbie