Марая Кери застрахова краката и гласа си за $70 млн.

Марая Кери е застраховала краката и гласа си за 70 милиона долара.

Поп дивата тръгва на турне – The Sweet Sweet Fantasy, и е решила да се подсигури за непредвидени ситуации. Певицата се е притеснила, че може да се случат инциденти. На концертите й в Лас Вегас тя неведнъж е имала проблеми както с гласа, така и с падания на сцената.

Това не се случва за първи път. През 2006 г., докато е рекламно лице на Gillette и оглавява кампанията им “Крака на богиня”, Кери застрахова краката си за баснословната сума от един милиард долара.

Кери в момента е и на строга диета. Тя иска да изглежда перфектно не само с новите си сценични тоалети по време на турнето си, но и на сватбения си ден през август.

Марая е на протеинова диета с минимум калории, които да й помогнат да се побере в тясната й сватбена рокля. Тя старирала деня си с протеинов шейк, а през деня хапвала пет миниатюрни порции, които да я засищат поне малко. Отказала се е и от всичко любимо – бургери, сладко, тесто.

До момента тя няма никакви проблеми да спазва режима, но по време на европейското си турне ще й се наложи да бъде доста по-сериозна, тъй като Европа е пълна с вкусни изкушения.