Марая Кери се подложи на операция за отслабване

Марая Кери винаги е демонстрирала голямо самочувствие относно визията си и никога не се е притеснявала за килограмите. Макар и по-едра, тя винаги е носила впити тоалети, подчертаващи всичките й прелести.

Днес обаче певицата е твърдо решена да отслабне. Дали заради критиките относно външния й вид, заради здравето или от чиста суета, тя е решила да се подложи на операция, с която да успее да контролира апетита си.

Марая преди да се подложи на операцията

Марая се е подложила на гастректомия, която ще й помогне да се храни по-малко и да се чувства сита с по-малко количество храна. И резултатите са вече налице! Певицата се е отървала от няколко излишни килограма и вече изглежда доста по-фина. Но има още какво да се желае. Скоро певицата се надява да влезе в перфектната форма, която демонстрираше преди и че ще успява да поддържа здравословно тегло.

Според експерти възстановяването става бързо и 47-годишната звезда скоро ще може да възвърне силата и перфектната си визия.

Певицата е започнала да влиза във форма и това вече е видно

“Марая винаги се е гордеела с извивките си, но това лято тя забеляза, че й е по-трудно да танцува и получава доста повече критика в мрежата от потребители. Откакто си направи операцията, тя се чувства много по-добре”, разкриват източници. “Тя се подложи на операцията преди месец и вече е доволна от резултатите, които вижда”, допълват още те.

Снимки: Profimedia