Марая Кери дели сцената с 11-годишната си дъщеричка Монро

Монро не просто е наследила косата на майка си! 11-годишната дъщеря на Марая Кери се присъедини към нея на сцената в канадския град в петък вечер. 52-годишната суперзвезда изпълняваше „Away in a Manger“ – коледна песен, разбира се – когато дъщеря й седна до нея. А в социалните мрежи вече има хиляди клипове от този красив съвместен момент.

В края на изпълнението Марая Кери подари целувка на дъщеря си, секунди преди да напусне сцената, пред тълпа, екзалтирана от гласа й. Е, това е миг, който американската певица не пропусна да публикува в профила си в Instagram. „Благодаря на всички мои канадски фенове, които дойдоха да купонясват с мен снощи!!! Весела Коледа на всички!!!“, написа тя.

Малката Монро има брат близнак на име Морокан

Двете дечица са родени от брака на Марая Кери и Ник Кенън. В края на ноември малките близнаци се присъединиха към майка си по време на парада на благодарността, организиран от Macy’s, като дори танцуваха на най-известната песен за сезона – „All I Want For Christmas Is You“. “Толкова се гордея с талантливите си деца”, сподели още Марая в Instagram.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Марая Кери отново е кралицата на Коледа