Марая Кери се сгоди за милиардера Джеймс Пакър

Марая Кери едва от няколко месеца е в обвързана, но съвсем скоро отново ще е и омъжена жена.

Приятелят й – милиардерът Джеймс Пакър, й предложил брак на романтична вечеря в Ню Йорк. Новината бе потвърдена от говорителят на певицата. Той допълва, че двойката се е сгодила миналата вечер и веднага е искала да се похвали на феновете си.

Пакър е поискал ръката на Кери със „спиращ дъха 35-каратов годежен пръстен”, разкрива източник пред Еonline.com. Двамата все още не са уточнили датата на сватбата.

Марая и Джеймс започват да излизат заедно през юни миналата година. Двамата са забелязани за първи път заедно, когато отиват на почивка на италианския остров Капри. От тогава са неразделни и постоянно пътуват. Коледните празници прекараха в зимния курорт „Аспен” в американския щат Колорадо. Влюбените не пропуснаха да посетят и родината на Пакър – Австралия.

Това няма да е първият брак за Марая. От 1993 до 1998 година тя е омъжена за президента на звукозаписната компания “Колумбия Рекърдс” – Томи Мотола, а допреди две години бе омъжена и за комедийния актьор Ник Кенън, от когото има две деца – близнаците Марокан и Монро.

Милиардерът също се е женил два пъти – за модела на бански костюми Джоди Майърс и за австралийската певица и манекенка Ерика Бакстър, от която има две дъщери – Индиго и Емануела, както и син – Джаксън.

Снимки: Profimedia

Показаха Марая Кери без фотошоп
Лилавата диета на Марая Кери