Марая Кери се раздели с мъжа си

Марая Кери и мъжа й – комикът Ник Кенън се разделиха и дори двете им деца не можаха да ги задържат заедно.

Съпругът дори вече се е изнесъл от жилището им и живее на хотел. Приближени до двойката издават, че двамата редовно си вдигали скандали и отношенията им били доста обтегнати. “Той не се прибира в дома им. Живее по хотели, защото много се карат”, разкриват близки до семейството.

Те допълват, че в последно време Марая станала много подозрителна към мъжа си. Тя дори наела охранител, които да държи Ник далеч от други жени. “Охраната не е била там, за да пази момичетата далеч от него. Тя беше, за да пази него далеч от момичетата”, обяснява анонимен източник пред вестник New York Post.

Едновременно с това певицата забранила на мъжа си да пие алкохол по време на партитата в Лас Вегас, които той организира. Тя се оправдала с това, че той “прави бъркотии, когато пие”.

45-годишната Марая изключително много ревнува своя 33-годишен съпруг, за когото се омъжи през 2008 година. Явно този контрол на Ник му идва в повече и той напуснал семейното жилище.

Макар и двамата да са много активни в социалните мрежи, те все още не са коментирали раздялата си. Двамата не са забелязвани заедно от месеци, а тя не го е споменавала от юни.

Миранда, ах, ти, лошо момиче!
InstaHottie: Най-горещите мъже модели в Instagram
Една поп дива на 45: Дженифър Лопес