Марая Кери и Ник Кенън се помириха

Дни след като стана ясно, че Марая Кери е намерила утеха от развода в прегръдките на режисьора Брет Ратнър, певицата празнува Великден в компанията на бившия си Ник Кенън. 

Тази година Римокатолическата църква отбелязва Възкресение Христово седмица по-рано от Православната, а както знаем, по празниците наистина се случват чудеса. Кери и Кенън водеха жестока съдебна война за попечителство над близнаците Морокан и Монро (3). Според Ник, Марая била нестабилна и не можела да се грижи за децата, а според Марая – Кенън прекалявал с купоните и излизанията. 
В името на близнаците обаче двамата очевидно са заровили томахавката. Кери публикува в Instagram снимка на нея и Ник, на която се вижда как Морокан и Монро са се впуснали в традиционното търсене на скрити великденски яйца, а мама и татко им помагат. “Честит Великден!” беше единственото, което певицата написа под снимката. 
Марая беше съсипана, след като Ник Кенън подаде молба за развод. Очевидно е, че факта, че приятелството ѝ с Брет Ратнър е прераснало в нещо повече, ѝ действа много добре.