Марадона влиза във “ВИП Брадър”

Футболната легенда Диего Марадона е голямата звезда, която ще влезе във “ВИП Брадър”, разкриха от екипа на шоуто.

Те допълват, че вече втора седмица се водят усилени преговори с аржентинеца и на 80% е сигурно, че именно той ще дойде у нас. А за да преспи два-три дни в Къщата, той ще получи хонорар в размер на 200 000 долара.

Ако се стигне до консенсус, Марадона трябва да пристигне у нас на 17-ти септември с частен самолет – два дни, след като шоуто е стартирало. От Нова телевизия са се свързали с футболиста чрез родната легенда Христо Стоичков, с когото са приятели. Има слухове, че и неговата дъщеря Мика ще влезе в риалитито. Това обаче все още не е потвърдено.

Все още не е ясен и окончателният списък на звездите, които ще вземат участие. Сред заподозрените са Йорданка Христова, Евгени Минчев, Мартин Карбовски. Говори се още, че ще гледаме и водещите на TV7 Ива Екимова и Яна Грудева, както и моделът Венета Харизанова и писателката Ваня Щерева. Разбира се, един риалити формат няма как да мине и без рапър или чалга звезда. Гилдиите ще отсрамят Криско и Гергана.

И докато любимецът на тийнейджърите ще участва само, за да запише видео към ново парче, “барбито на фолка” ще играе докрай.

Очаква се предаването по Нова да стартира на 15 септември, като вече са подписани договори с 16 известни личности. Кои са окончателните имена обаче, ще разберем след малко повече от две седмици.

И Бербо се заля с “ледената кофа”